Om meg

Kennelen holder til i skogen mellom Sarpsborg og Råde hvor to og fir-beinte har god boltreplass og består av meg Guro Brunsby. Hund og dyr generellt er livet mitt og jeg bruker mesteparten av tiden min på dyrene vi har på bruket vårt. Jeg er utdannet Dyreassistert terapeut i tillegg til å være utdannet Trinn 1 instruktør i NKK :)

Kun det beste er godt nok for mine hunder og jeg legger mye tid og energi i dem!

I tillegg til hundene, teller dyreflokken også en haug med katter, høns, kaniner og hester!

Jeg (Guro) har alltid vært glad i hunder og passet heller alskens firbeinte enn barn. Jeg hadde nøkler til flere hus i området hvor alt fra mops, flat coated og shæfer til engelsk setter bodde. Det var spesiellt av den engelske Setteren Kaisa jeg lærte gleden over å ha egen hund. Kaisa passet jeg hver dag om jeg kunne og vi gikk lange turer i skogen! jeg kunne fortelle henne alt og vi storkoste oss like mye på tur som hjemme i sofaen! Da jeg flyttet for å gå på folkehøgskole ble kontakten med Kaisa borte og da jeg kom hjem hadde jeg fått min egen hund, men vi gikk innom en dag og hun kjente meg så klart igjen og gjensynet ble hjertlig.

Da jeg fikk min egen lille tispe i hus måtte hun så klart da hete Kaisa! Tusen takk til Familien Lo som gav meg tilliten til å komme å hente Kaisa og etterhvert også Lady når jeg ville! Takket være dere fikk jeg et forhold til hund som har lagt grunnlaget for min kjærlighet til hunder for resten av livet!

Med Curlyen vår Gadi, kom grunnlaget for hundeholdet i hus .I tillegg til stor hund ønsket jeg meg også en liten hund og da Powder puff-gutten Jano kom i hus var man helt solgt når det gjaldt rasen Chinese crested!

I mange år har jeg hatt diverse dyr inne til omplassering og tallet katter som har vært innom er over hundre. Fortsatt dukker det opp en eller annen fortapt sjel som trenger husvære i påvente av nytt hjem. Det være seg kaniner, høner, fugler, katter eller en og annen hest. Der det er hjerterom er det husrom.

Jeg er heldig som har fått dyreglade unger i hus og det blir mye hundeprat i huset og barna er med på treninger og oppdragelse av valper. I tillegg er de aktive med i hverdagen til hundene og et bedre grunnlag kan ikke valper få spør du meg :)

Jeg vil få takke alle gode hundevenner og samarbeidspartnere både i Retrievermiljøet og i Chinese Crested miljøet. Dere motiverer meg!

Spesiell takk til oppdretterne til våre innkjøpte hunder!!

Guro