En Curlycresthund

Det er mye man ikke kan garantere når man selger valp. Man kan aldri med sikkerhet si at valpen kommer til å bli en utstillings-stjerne, være god i aguility eller lydighet.

Det vi derimot kan love deg er at en Curlycrest hund.....

.....kommer fra en kombinasjon vi som oppdrettere har tro på. Vi avler kun for egen interesse. Det vil si at vi ikke gjør en kombinasjon med mindre vi har lyst til å beholde MINST en av valpene fra kullet for å gå videre på. Dette være seg enten i foravtaler, hjemme hos oss, eller selges med avlsrettigheter.

..... har helsetestede foreldre. Alle våre hunder blir helsesjekket for KCS (Tåreproduksjon), Patella luxasjon (om kneleddet sitter på plass som det skal eller om det kan skyves ut av plass) og lytting av hjertet. Vi gentester våre hunder for flere arvelige sykdommer og før hver parring vil også tispen og hannhunden bli øyenlyst hos godkjent vetrinær.

.....har blitt godt sosialisert de første 8 ukene av sin levetid. Vi bruker mye tid på hver enkelt valp, både alene og i flokk i forskjellige situasjoner. Hunder fra oss er vant til barn i alle aldre, diverse gårdsdyr, bilkjøring, det å være i bur, båndtrening, bordtrening (til utstilling), bytrening og møter med andre hunder utenfor flokken. De er vant til håndtering med tanke på kloklipp, evnt teiping av ører og bading. Kun det beste er godt nok for våre hunder og vi legger vår stolthet i å gi dem det beste grunnlaget som mulig når de forlater oss til sine nye hjem

..... har stående invitasjon om å komme på ferie. Vi tilbyr alle våre valpekjøpere og forverter pass til hunden når det trengs i ferier og helger.

......blir fulgt opp av oss hele livet. Vi er ikke ferdige med valpene når de reiser fra oss, men streber etter å holde kontakten med dem alle sammen ut deres levetid. I tillegg har vi jevnlig igjennom året hundetreff både ute og innendørs :)

Vi er aldri lenger enn en mail eller telefonsamtale unna om det skulle være noen spørsmål og hjelper gjerne til om det er noen dere som valpekjøpere lurer på:)

......kommer fra en oppdretter som er åpen om sykdom! Vi legger ikke skjul på sykdommer våre hunder /valper får og håper det kan bli mer åpenhet om dette generellt i hundemiljøet. Det gagner ikke rasen om man holder sykdommer skjult!

.......leveres selvfølgelig ferdig vaksinert, microchippet og registrert i NKK. Valpen har i tillegg fått ormekur ved 2, 4, 6, og 8 ukers alder.