Samson

Uved`s Zapallo

Mor: Månskugga`S Mimosa

Far: Caballus Kingfisher

Samson kom inni huset da han var 5 mnd gammel. Tormod hadde lenge snakket om å få seg hund og da vi var fri fra vanskelige huseiere og eide hus selv, var tiden inne. Gunilla Karlstrøm i Forshaga som vi traff på Curly treff på Finnskogen i 2003 hadde en hanne igjen etter et kull på 11 fine sorte valper. Etter at hun sendte en mail med bilder var vi solgt og 19 oktober ble det hele bestemt at lille Bullen skulle bli norsk. 02/11-2003 ble kontrakt skrevet og jammen hadde ikke Tormod fått seg en hund også

Samson gled rett inn i dyrehagen og fant fort tonen både med Gadi og da yngste katten Ludvik. Samson og Ludvik ble ofte sett løpende i en slags sisten rundt i huset før Samson lykkelig slengte labben over ryggen på den 5 mnd gamle kattungen for å dominere den. Noe Ludvik ikke skjønte noe som helst av men la seg ned for han ble vasket av en ivrig valp og han var (og er fortsatt) for lat til å gjøre det selv.

Samson er omegaen i huset og han gjør alt han kan for å tekke oss alle. Han har daglige vaske rutiner og Gadi har aldri hatt så rene ører som det siste året. Alle kattene får en grundig vask når de kommer inn på kvelden. Jeg er aktiv i Dyrebeskyttelsen og har hatt en del små forlatte kattunger hjemme i løpet av sommer månedene. Samson har trykket alle til sitt bryst og slikket dem så de fikk gå på do og for å få igang sirkulasjonen. Han er den perfekte Reservepappa!

Lille Ben var født med vannhode og var blind ,men Samson stelte med den lille så lenge vi hadde han. Han passet bedre på denne lille krabaten enn de andre kattungene han har stelt med. Samson fikk si et siste farvel til Ben da vi måtte avlive han og omsorgen ville ingen ende ta.

Samson er veldig liten for aldren, noe siste utstilling bekreftet, men han er lærevillig når det gjelder lydighet, spor og aguility så det skal ikke mangle på ting å kompensere for:) DET ER TROSS ALT IKKE STØRRELSEN DET KOMMER AN PÅ!!!